Recenze  
#176 Aneta 2019-06-13 08:19
Já si objednávám další materiál vždy se zásilkou s hotovými výrobky. Odešlu jim vyrobené a zároveň do zásilky uvededu množství, na kolik výrobků chci poslat materiál. První kontrola trvá dýl, pok už v průběhu výroby to posílají průběžně.
#175 Eliška 2019-06-07 03:01
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli chodí objednávkový formulář hned s první "várkou" materiálu a jak dlouho se čeká od zaslání zhotovených předmětů? Děkuji
#174 Deni 2019-05-09 21:18
Na Slovensko počítajte s doručením tak o dva dni vždy dlhšie, je to na lehotách pošty. To isté, keď posielame hotové predmety do firmy na preplatenie, niekedy je to aj 5 dní. Ale spolupráca je zatiaľ bez problémov.
#173 Jarča 2019-05-09 21:07
Poslali materiál v první zásilce do 8 dnů včetně víkendu, takže doručení bez problému a podle jejich informací.
#172 ludmila 2019-05-09 17:51
Ptam se jestli když pošlu peníze jestli mi tu praci opravdu pošlou.
#171 katka 2019-05-07 08:41
dobry den chcem sa opytat ake mate skusenosti s tym vyrabanim predmetov.ci vam vzdy dosiel tovar
#170 Vlasta, Slovensko 2019-05-04 05:46
Dobry deń,
mate skúsenosti s touto firmou na SVK, naozaj to funguje tak ako sa pise v recenziach.
Ďakujem
#169 Zlatica 2019-04-14 17:52
dobrý deň, v prvej zásielke je už obsiahnuté všetko k výrobe, nemusíte žiadny materiál dokupovať, niečo niekde zháňať. K objednávke už nechcú ďalšie investície, po získaní prvého balíčka sme zahájili prácu.
#168 Michaela 2019-04-05 07:46
Dobrý den ,
chci se zeptat, po počáteční investici je potřeba nějaké další platby k objednávkám?
#167 Dana L. 2019-04-03 18:51
S touto prací bez problému, poměrně snadné lepení částí výrobků k sobě odříznutí a složení. Rozhodne nejde o složitou výrobu za potřeby nějakých dílen a tak
#166 Honza 2019-03-06 20:19
Zásilka první dorazila tenkrát v pořádku 8 dní po objednání. Další materiál si objednáváme vždy při posílání hotových předmětů. Je to nejrychlejší způsob. Zatím posíají jak si objednáme. Vyrábíme pro ně skoro rok.
#165 Miska 2019-03-02 11:15
Dobrý deň chcem sa spýtať je to solídna firma
#164 P&J 2019-03-02 05:32
Zdravime vcera jsme objednali a poslali platbu. Vse vypada dobre.
#163 Jan 2019-02-26 11:33
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se objednává další materiál na výrobu? Za odpověď děkuji
#162 Tom 2019-02-15 15:53
Na Slovensko je najlepšia možnosť posielania zárobku na účet.Posielajú ma to tak a je to najrýchlejší možnosť. Ide to aj poštovou poukážkou ale je to dlhšia postup. Prevod na účet je najlepší.
#161 Eliška Brejchová 2019-02-12 14:16
Lidi ráda bych se zeptala za jak dlouho od poslání prvních kusů vám přišli peníze?
#160 Dominika 2019-02-11 06:11
Chtěla bych se zeptat,, peníze pošlou 12tý den na ten účet, ze kterého jsem jim poslala těch 1450Kč?
#159 Radla 2019-02-09 17:01
Dobrý den,jedná se opravdu o výrobu předmětů? Děkuji
#158 Mily 2019-02-08 12:51
Dobrý deň. Ako je to s posielaním výplaty na Slovensko? Ďakujem :)
#157 Lubka 2019-02-04 07:28
Ma došiel materiál desiaty deň, podľa dátumu to posielali sedem dní po objednání, teda potom, čo mi napísali, že dostali peniaze, teda nie po mojim odoslaní ale po tom, čo peniaze dostali.Termín teda dodržali.

Přidat recenzi


© 2017-2019 Výroba předmětů | Obchodní podmínky